Kiinnostaako kiinteistöpäällikön tehtävä?

Kiinnostaako kiinteistöpäällikön tehtävä?

06.09.2024

Nykyisen kiinteistöpäällikön siirryttyä uusiin haasteisiin, haemme uutta kiinteistöpäällikköä hallinnoimaan Laakkonen-yhtiöiden kiinteistöomistuksia.

Kiinteistöpäällikkönä autat vuokralaisia menestymään vuokraamissamme toimitiloissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä vuokralaisten sekä kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten kanssa. Tärkeässä osassa tehtävää ovat toimitilojen peruskorjausten ja uudisrakentamiseen liittyvien tehtävien toteuttaminen, johtaminen ja omistajan edunvalvominen organisaation edustajana. 

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vankkaa teknistä käytännön kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta sekä kiinteistötalouden seurannasta ja raportoinnista. Hankkeiden tehokas ja taloudellinen suunnittelu vaatii myös kokemusta kilpailutuksista sekä rakentamiseen liittyvien lupaprosessien hallitsemista. Sinulta löytyy osaamista kohteiden peruskorjaamishankkeiden ja uudishankkeiden toteutuksesta, valvonnasta ja johtamisesta. Sinun ei tarvitse olla itse rakentaja, mutta rakennuttamisosaamista täytyy siis löytyä. 

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaativat hankkeet edellyttävät hyvää paineensietokykyä, analyyttistä otetta ja taitoa huomioida asiakkaan tarpeet.

Sopiva koulutustausta tehtävään voi olla esim. LVIS- tai rakennustekninen insinöörikoulutus. Vastaavaa osaamista olet voinut hankkia vahvan käytännön kokemuksen kautta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Näin toimimme ja tätä sinulle tarjoamme

Toimipisteesi on Joensuussa, mutta tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa sijaitsevien kiinteistöjen luona. Raportoit kiinteistöjohtajalle ja toimit kiinteässä yhteistyössä koko henkilökunnan sekä kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten kanssa. Työsi on itsenäistä, mutta takanasi on osaavien ammattilaisten vankka tuki. Mukavat ja kannustavat työkaverit pitävät huolen siitä, että ilmapiiri on rentoa ja samaan aikaan ympärilläsi on aktiivinen tekemisen meininki. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä vakaan työnantajan palveluksessa. Tukipalvelut ovat lähellä, hierarkia on matala ja päätöksenteko nopeaa. Henkilöstöstä pidetään hyvää huolta ja työilmapiiri on kunnossa. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin myös kattavilla henkilöstöeduilla. Toimipisteessäsi on oma lounasruokala ja kuntosali. Veloituksettomia pysäköintipaikkoja löytyy pihalta ja meille on helppo tulla. Kilpailukykyinen palkka muodostuu osaamisesi ja toimenkuvasi mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Heikki Turunen puh. 0400 841 587 pe 6.9.2024 klo 13-14 ja
ti 17.9.2024 klo 13-14. Rekrytointikumppaninamme toimii Eezy Personnel Joensuu. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään su 22.9.2024 "hae täältä".

Haku alkaa 29. elokuuta 2024 ja päättyy 22. syyskuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

 

Autokiinteistöt Laakkonen Oy

Autokiinteistöt Laakkonen Oy kuuluu Laakkonen-yhtiöihin. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja sillä on kiinteistöomaisuutta 15 paikkakunnalla. Autokiinteistöt Laakkonen Oy myy lisäksi kiinteistöhallinnon palveluita muille Laakkonen-yhtiöihin kuuluville yhtiöille kuten esimerkiksi PunaMusta Media Oyj:lle sekä Yrjö Laakkonen Oy-konsernille.

Autokiinteistöt Laakkonen Oy:n kotipaikka on Joensuu. Vakavaraisen yhtiön tilikauden 2023 liikevaihto oli 9,3 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee 11 henkilöä.

 

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään 22.9. alla olevan linkin kautta:

Hakusivulle tästä!

Muita artikkeleita

Myymme Kytäjän Golf osakkeita!

Tarjolla on nyt Kytäjä Golf A-osake, joka avaa portin yhteen Suomen upeimmista kentistä! Golf Worldin Manner-Euroopan rankingissa South East -kenttä sijoittuu sijalle 90., ollen samalla Suomen parhaimmistoa.

Lue lisää

Yksinkertaistaen yrityksen uusiin tiloihin

Toimitilan vuokraus voi olla pitkä ja monimutkainen prosessi. Me olemme tehneet siitä yksinkertaista. Prosessi etenee aina saman neljävaiheisen kaavan mukaisesti.

Lue lisää

Tulevaisuuden Toimitilamuutot: Asiantuntijan vinkit sujuvaan siirtymiseen

Tietoisen päätöksen teko toimitilan hankinnasta voi olla yritykselle ratkaiseva askel menestyksen tiellä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme selkeän ja joustavan prosessin, joka mahdollistaa niin toimitilan vuokrauksen kuin myynn...

Lue lisää
Takaisin sivun yläosaan