Myymme Kytäjän Golf osakkeita!

Myymme Kytäjän Golf osakkeita!

15.04.2024

Kuvittele hetki sulkiessasi silmäsi ja ajattele tuhansien järvien maata. Tämä on se maisema, joka avautuu silmiesi eteen. Eeppinen 18. -kenttä kulkee taitavasti veden äärellä, tarjoten unohtumattoman seikkailun, joka on yhtä jännittävä kuin haastava. Tämä ainutlaatuinen kokemus on saanut tunnustusta Golf World Top 100 -rankingissa.

 

Myynnissä Kytäjä Golf A -osakkeita

Tarjolla on nyt Kytäjä Golf A-osake, joka avaa portin yhteen Suomen upeimmista kentistä! Golf Worldin Manner-Euroopan rankingissa South East -kenttä sijoittuu sijalle 90., ollen samalla Suomen parhaimmistoa. North West -kenttä löytyy sijalta 134. Vuoden 2023 kausi oli taloudellisesti menestyksekäs, ja nyt sinulla on mahdollisuus omistaa tämä arvostettu kenttäosake.

Yhtiö omistaa kentän ja sen infrastruktuurin kokonaisuudessaan ilman vuokramaata. Osakkeelle on mahdollista nimetä pelioikeus, ja se voidaan vaihtaa myös pelilipuiksi tarvittaessa. Lisäksi osakkeenomistajan kanssa juniorin pelioikeus on täysin maksuton. Osakkaan vieraat nauttivat osakashinnoittelusta (green fee) ja golf-auton vuokraus on mahdollista osakashintaan.

Ostaja vastaa vuoden 2024 vastikkeista.
 

Meiltä myös pelioikeudet ja peliliput!
 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä sähköpostitse  golf@laakkonen.fi ja lunasta paikkasi tässä ainutlaatuisessa golfkokemuksessa!

 

Muita artikkeleita

Tulevaisuuden Toimitilamuutot: Asiantuntijan vinkit sujuvaan siirtymiseen

Tietoisen päätöksen teko toimitilan hankinnasta voi olla yritykselle ratkaiseva askel menestyksen tiellä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme selkeän ja joustavan prosessin, joka mahdollistaa niin toimitilan vuokrauksen kuin myynn...

Lue lisää

Kiinnostaako kiinteistöpäällikön tehtävä?

Autokiinteistöt Laakkonen Oy hakee kiinteistöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistöpäällikön toimenkuva on laaja ja monipuolinen ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden hyvälle tekijälle.

Lue lisää

Yksinkertaistaen yrityksen uusiin tiloihin

Toimitilan vuokraus voi olla pitkä ja monimutkainen prosessi. Me olemme tehneet siitä yksinkertaista. Prosessi etenee aina saman neljävaiheisen kaavan mukaisesti.

Lue lisää
Takaisin sivun yläosaan