Yksinkertaistaen yrityksen uusiin tiloihin

Yksinkertaistaen yrityksen uusiin tiloihin

15.04.2024

Kopteri stilli (2).jpg

Toimitilan hankkiminen voi olla yritykselle merkittävä investointi ja strateginen päätös. Siksi haluamme tehdä tästä prosessista mahdollisimman sujuvan ja helpon. Meillä on selkeä nelivaiheinen kaava, joka mahdollistaa sekä toimitilan vuokrauksen että myynnin, jotta voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti.

1. Analyysi: Tarpeiden kartoitus ja suunnittelu

Ensimmäisessä vaiheessa teemme perusteellisen analyysin asiakkaan tarpeista ja tavoitteista. Keskustelemme yrityksen toiminnasta, kasvusuunnitelmista ja tilantarpeesta. Samalla tunnistamme nykyisten tilojen vahvuudet ja kehityskohteet.

2. Ratkaisun räätälöinti: Yksilöllinen suunnittelu ja vaihtoehdot

Seuraavaksi räätälöimme asiakkaalle sopivan toimitilaratkaisun. Tutkimme eri vaihtoehtoja ja sijainteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita ja budjettia. Tarjoamme myös vaihtoehtoja tilojen omistamisen ja vuokraamisen välillä, jotta asiakas voi valita parhaiten yrityksensä strategiaan sopivan ratkaisun.

3. Hintaneuvottelut ja päätös: Sopimusasiat kuntoon

Kun asiakas on löytänyt sopivan toimitilaratkaisun, aloitamme hintaneuvottelut ja sopimusasioiden viimeistelyn. Tarjoamme joustavia ratkaisuja niin vuokraukseen kuin myyntiin liittyen, ja pyrimme löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

4. Rakentaminen ja muutto: Uudet tilat käyttöön

Viimeisessä vaiheessa huolehdimme uusien tilojen rakentamisesta ja muutosta. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita raakavalmiin tai viimeistellyn tilan, riippuen heidän tarpeistaan ja resursseistaan. Haluamme varmistaa, että uudet tilat vastaavat täysin asiakkaan odotuksia ja tarpeita.

Yksinkertaisella ja joustavalla nelivaiheisella prosessillamme varmistamme, että asiakkaat löytävät ja hankkivat itselleen sopivat toimitilat helposti ja vaivattomasti, oli kyse sitten vuokrauksesta tai myynnistä.

 

Muita artikkeleita

Myymme Kytäjän Golf osakkeita!

Tarjolla on nyt Kytäjä Golf A-osake, joka avaa portin yhteen Suomen upeimmista kentistä! Golf Worldin Manner-Euroopan rankingissa South East -kenttä sijoittuu sijalle 90., ollen samalla Suomen parhaimmistoa.

Lue lisää

Tulevaisuuden Toimitilamuutot: Asiantuntijan vinkit sujuvaan siirtymiseen

Tietoisen päätöksen teko toimitilan hankinnasta voi olla yritykselle ratkaiseva askel menestyksen tiellä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme selkeän ja joustavan prosessin, joka mahdollistaa niin toimitilan vuokrauksen kuin myynn...

Lue lisää

Kiinnostaako kiinteistöpäällikön tehtävä?

Autokiinteistöt Laakkonen Oy hakee kiinteistöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistöpäällikön toimenkuva on laaja ja monipuolinen ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden hyvälle tekijälle.

Lue lisää
Takaisin sivun yläosaan